Képzések

Kiemelten fontos számunkra, hogy mindazok, akik cégünk termékeit, megoldásait használják napi munkájuk során, ezt tehessék meg maximális hatékonysággal, kihasználva a TRASSET-ben rejlő összes megoldási lehetőséget – képzéseink, oktatásaink így alapozzák meg ügyfeleink elégedettségét.

Ennek érdekében a következő képzési lehetőséget biztosítjuk:

  • Egy-egy rendszer bevezetése előtti oktatás szerződéses kötelezettségünk a partnereink felé. Tesztpéldákon keresztül bemutatjuk a rendszert, felmérjük az ügyfél igényeit,  tanácsokkal látjuk el annak érdekében, hogy az indulás és a későbbi munkavégzés minél gördülékenyebb legyen. Ezen az oktatáson mindenképp részt kell vennie az ügyfelünk azon munkatársainak, akik a TRASSET-et használni fogják, de célszerűbb, ha a vezetőség is jelen van.
  • Amikor fejlesztőink új megoldásokat építenek a rendszerbe – új technológiai lehetőségeket kihasználva, új jogszabályi kötelezettségeket teljesítésére, vagy akár csak a mindennapi munkavégzést megkönnyítendő – az érintett, már TRASSET-felhasználó ügyfeleket tájékoztatjuk az újdonságokról, bemutatjuk, hogyan lehet, vagy kell használni az új funkciókat. 
  • Gyakran megesik, hogy ügyfeleink azon munkatársai, akik eredetileg megkapták a TRASSET-oktatást, munkahelyet váltanak, és az ottmaradóknak másodkézből kapott információk alapján kellene elboldogulniuk a rendszerrel. Ilyenkor készen állunk újbóli alapoktatást nyújtani.
  • Az évek során azt tapasztaljuk, hogy ügyfeleink jelentős hányada küzd képzett szakember hiányával. Ennek az állapotnak a javításában szeretnénk segíteni azzal, hogy  pénzügyi, közgazdasági, informatikai téren alapképzettséget szerzett, és a szakma iránt érdeklődő “külsősök” számára TRASSET-képzéseket nyújtunk. A képzés elvégzését papíron igazoljuk, ezzel a résztvevők számára elhelyezkedési lehetőséget, az ügyfeleink számára pedig hozzáértő szakembereket biztosítunk.

Az aktuális képzési lehetőségekről olvashat itt a honlapunkon, illetve a potenciálisan érintett ügyfelekkel minden esetben közvetlenül is felvesszük a kapcsolatot.