Társadalmi szerepvállalás

A vállalati társadalmi felelősségvállalást (CSR – Corporate Social Responsibility) cégünk különösen fontosnak tartja. Törekszünk rá, hogy minél szélesebb területen tegyünk valami hasznosat, még akkor is, ha az ilyen célra fordítható anyagi lehetőségeink korlátozottak. De hiszünk abban, hogy a kis segítség is lehet fontos, és talán jó példát mutathatunk más, hasonló méretű cégeknek is, hiszen “sok kicsi sokra megy”!

2018-ban a Bocskai István Református Általános Iskolának adományoztuk feleslegessé vált irodabútorainkat. A vidéki kistelepüléseken működő, hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó iskolák gyakran kerülnek forráshiányos helyzetbe, ami a pedagógusaik kénytelen elvesztéséhez vezethet – adományunkkal ennek ellensúlyozására egy barátságosabb és praktikusabb munkahely kialakításában is segíteni igyekeztünk, a nyilvánvaló anyagi támogatáson túl.

A gyerekek, fiatalok szempontjából a rendszeres sportolás (és az arra való lehetőség) legalább olyan fontos, mint a tanulás, ezért társasági adónk kedvezményezett célra történő felajánlását egy ilyen profilú sportegyesület, a BDSE Röplabda Szakosztálya felé tettük meg.

2019. tavaszán szponzoráció iránti megkeresés érkezett cégünkhöz a Nosztalgia Találkozó szervezőitől, a 7. Szocijármű Kiállítás és Nosztalgia Találkozó nevű, augusztus negyedikei szolnoki rendezvényükhöz kértek anyagi segítséget. Egy ilyen jóhangulatú esemény a kulturális jelentőségén túl közös kikapcsolódási és csapatépítő szereppel is bír, amit a szerény kereteink szabta lehetőségeinkhez mérten támogattunk.